Jongen (14) opgepakt met bier en een mes

2

Den Helder – De politie heeft maandagavond een 14-jarige jongen uit Heerhugowaard in de kraag gevat. Hij liep in de Koningdwarsstraat, rond 20.15 uur, en had een geopend flesje bier bij zich. Omdat dit in het centrum strafbaar is en gezien de zorgelijke situatie dat iemand van zijn leeftijd al aan de drank zat, is hij door de agenten aangehouden. Dit zodat zijn ouders hem van het bureau konden komen ophalen.

De jongen bleek ook nog een groot inklapbaar mes bij zich te hebben, daarnaast had hij kleding bij zich welke vaker wordt gebruikt mij misdrijven. Dit is allemaal in beslag genomen.

De jongen werd op het bureau opgehaald door zijn moeder. Daar de strafbaarheid van het mes nog moet worden onderzocht is afgesproken dat hij hier later over gehoord moet worden. Er is ook een zorgmelding naar Veilig Thuis is gemaakt.

2 REACTIES

  1. de ontspoorde jeugd uit Heerhugowaard komt nu ook al naar Tokkietown?
    we krijgen een steeds “betere” naam hier, niet vreemd dat de normale toerist snel door gaat naar Texel…..

Comments are closed.