Kampanje waarschuwt voor malafide ticketverkoop

0

Den Helder – Ilse DeLange komt naar De Kampanje. Leuk voor de liefhebbers, maar blijkbaar ook een kans voor malafide ticketverkopers die fans een poot uit willen draaien. Zoals Topticketshop, die al kaarten verkoopt voordat de officiële kaartverkoop is begonnen. En uiteraard niet voor een koopje, maar voor ongeveer het dubbele van de prijs die bij de schouwburg zelf moet worden neergeteld.

“LET OP!!”, waarschuwt De Kampanje via Facebook. “Er worden nu al dure kaarten verkocht voor Ilse DeLange in de Kampanje via Topticketshop, terwijl de verkoop pas aanstaande vrijdagochtend begint. Kaarten gekocht via deze site worden NIET geaccepteerd bij de Kampanje, dus voorkom een grote teleurstelling en koop via www.kampanje.nl. Koop dus geen kaarten voor woekerprijzen (bijna het dubbele!) voor deze en andere voorstellingen in De Kampanje!”

Ilse DeLange gaat in oktober en november op tour langs de Nederlandse theaters met haar show New Amsterdam en komt zaterdag 12 oktober 2019 naar De Kampanje! De zangeres doet samen met haar band 24 theaters aan en zal naast veel nieuwe muziek haar grote en bekende hits live ten gehore brengen. De online verkoop van Ilse DeLange start aankomende vrijdag 15 februari om 10.00 uur. Vanaf dit tijdstip zijn online kaarten te reserveren én te betalen. 1e rang tickets kosten € 46,50 inclusief garderobe en pauzedrankje; 2e rang tickets € 44,50 inclusief garderobe en pauzedrankje.