Kilometers door het duin- en bollengebied

0

Den Helder – De Rotary Club Den Helder organiseert in samenwerking met Atletiekvereniging Noordkop op zondag 21 april de negende editie van de Rotary Duin Bollen Business loop. De netto opbrengst van de loop van dit jaar gaat naar de stichting Present, de organisatie die zich inzet voor mensen die maatschappelijk in de knel zitten.

Bedrijven, verenigingen, families, vriendengroepen worden uitgenodigd om zoveel mogelijk teams in te schrijven voor deze loop van 5 of 10 km dwars door het bollengebied van Julianadorp. Elk lid van een team bepaalt zelf welke afstand hij/zij gaat lopen: 5 of 10 kilometer. De inschrijfkosten per team van maximaal 5 lopers (er kunnen zich natuurlijk meer teams van een en dezelfde organisatie inschrijven) bedragen 85 euro, het overgrote deel ervan gaat naar het goede doel. Ook individuele lopers kunnen zich voor de Rotary Businessloop inschrijven, de inschrijfkosten bedragen dan 8,50 euro bij voorinschrijving en 9,50 euro bij inschrijving op de dag zelf. Ook van dit bedrag gaat een aanzienlijk deel naar het goede doel.

Het evenement vindt plaats op zondag 21 april, start en finish zijn bij camping ’t Noorder Sandt aan de Zanddijk te Julianadorp, de starttijd voor de Businesslopers is als volgt: Business run van 5 en 10 km: 11.00 uur.

De inschrijving van de teams voor de Businessrun kan alleen bij voorinschrijvingen wel via meijertromp@quicknet.nl. Voor meer informatie (o.a. voor het verkrijgen van de inschrijfformulieren): James Meijer (Rotary Club Den Helder): 06-53239810 of per genoemd e-mailadres.