Krabbetukkers bezoeken Tellus

0

Den Helder – Het grote carnavalsfeest is in aantocht en in de voorbereiding hierop trekken De Krabbetukkers altijd langs de verzorgingshuizen. Afgelopen vrijdagavond stonden bewoners van De Lichtboei en De Groene Vecht te popelen om De Krabbetukkers te ontvangen.

Het restaurant van locatie De Lichtboei van Zorggroep Tellus zag er heel gezellig uit. Bewoners, gasten en medewerkers van Tellus hadden de verkleedkleding weer van zolder gehaald, omdat Carnavalsvereniging De Krabbetukkers langskwam met de seniorentournee. Iedereen zag er prachtig uit met gekleurde kostuums en mooie maskers. Hofkapel De Bloas Poepers kwam de zaal binnen, gevolgd door prins Edwin I met zijn hofdames Dominique en Irma. De Raad van Elf met de gardeofficieren kwamen daar achteraan en al snel volgde de eerste polonaise van de avond.

Na een korte introductie door prins Edwin I kon het feest beginnen en gingen de Krabbetukkers en de bezoekers helemaal los. Bewoners genoten van de gezelligheid en de vrolijke liedjes van De Kwekkers. Uiteraard kon de polonaise niet ontbreken en de bewoners in een rolstoel? Die deden gewoon gezellig mee! Kortom weer een gezellige avond.