DHA-A leader
DHA-A leader

MFC ’t Wijkhuis ontvangt pc’s via Helderse Uitdaging

Den helder – MFC ’t Wijkhuis aan de Texelstroomlaan heeft via de Helderse Uitdaging drie pc’s ontvangen. De computers zijn beschikbaar gesteld door ICT vanaf Morgen.

ICT vanaf Morgen biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om in een flexibele werkomgeving met begeleiding van ervaren jobcoaches weer mee te draaien in de maatschappij. Dit doen zij door afgeschreven ICT-apparatuur te refurbishen en zo de ICT-afvalstroom te reduceren voor een duurzamere wereld.

De apparatuur wordt gedeeltelijk voor sociale doeleinden weer ingezet. En zo kwamen er ook drie prachtige pc’s naar ’t Wijkhuis in Den Helder. Voorzitter Paul Kragt en ICT-medewerkers Marco van Neerven en Tom Koers namen namens het Wijkhuis de pc’s in ontvangst van manager van de Helderse Uitdaging, Cyril Kraak.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

Reageren is niet meer mogelijk.