MFC ’t Wijkhuis ontvangt pc’s via Helderse Uitdaging

1

Den helder – MFC ’t Wijkhuis aan de Texelstroomlaan heeft via de Helderse Uitdaging drie pc’s ontvangen. De computers zijn beschikbaar gesteld door ICT vanaf Morgen.

ICT vanaf Morgen biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om in een flexibele werkomgeving met begeleiding van ervaren jobcoaches weer mee te draaien in de maatschappij. Dit doen zij door afgeschreven ICT-apparatuur te refurbishen en zo de ICT-afvalstroom te reduceren voor een duurzamere wereld.

De apparatuur wordt gedeeltelijk voor sociale doeleinden weer ingezet. En zo kwamen er ook drie prachtige pc’s naar ’t Wijkhuis in Den Helder. Voorzitter Paul Kragt en ICT-medewerkers Marco van Neerven en Tom Koers namen namens het Wijkhuis de pc’s in ontvangst van manager van de Helderse Uitdaging, Cyril Kraak.

1 REACTIE

Comments are closed.