Nog even genieten van IJzingwekkend 5

0

Den Helder – Op zondag 17 februari kan voor het laatst worden genoten van de expositie IJzingwekkend 5 in Kunsthal 45. De winterse expositie, met veel aandacht voor driedimensionaal werk, is dan ruim twee maanden te zien geweest. Ook de etalages van Werk aan de Winkel krijgen de week erna een andere invulling. Een mooie gelegenheid van beiden nog even te genieten.

Om half vier die middag is publiek welkom om zich in Kunsthal 45 te verzamelen voor een praatje door de makers Guda Koster en Anja Sijben. Guda vulde haar etalage met sterke kleuren en geometrische patronen, waarin mensen zich verhullen. Anja liet de etalage terugkijken naar het winkelend publiek in klare lijnen en zilveren vlakken. Beide makers nemen de belangstellenden graag mee naar de etalages en hun maakproces. Deelname en toegang is zoals gebruikelijk gratis.

De nieuwe invulling van de etalages komt de weken erna voor rekening van Mirjam Voets en Jantine Hos, die op de voet te volgen zijn bij het maakproces. Kunsthal 45 is gevestigd aan de Koningstraat 43-45 te Den Helder en geopend van donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur.