Op zoek naar Jong Talent nummer 33

0

Den Helder – Wie wordt Kristalhelder Jong Talent nummer 33? In 2019 zal de Stichting Kristalhelder voor de 28e maal de “Kristalhelder Jong Talent Prijs” gaan uitreiken. De prijs bestaat uit een financiële bijdrage van 2.500 euro.

In de afgelopen jaren zijn ongeveer 180 kandidaten aangemeld. Het betreft 40 verschillende disciplines. Uit al deze aanmeldingen heeft het bestuur van de stichting 32 jonge talenten uitgekozen en is aan hen een financiële bijdrage verstrekt. De Stichting is trots op haar talenten, daarom beschikt zij over een eigen website. Op www.stichtingkristalhelder.nl wordt informatie verschaft over het ontstaan van de stichting, het aanvragen van een bijdrage en treft men een overzicht vol informatie aan van alle prijswinnaars.

Jeugdigen die denken dat zij ook over een talent beschikken en dit optimaal willen gebruiken, kunnen, voor 1 mei een aanvraag (laten) indienen om in aanmerking te komen voor de prestigieuze “Kristalhelder Jong Talent Prijs 2019”. Ten behoeve van een goede spreiding over de diverse terreinen, zal het bestuur bijzonder aandacht besteden aan jonge kandidaten vanuit de sector cultuur, zoals muziek, dans, kunst, literatuur etc.

Aanvragen kunnen per brief of email worden ingediend.
Stuur een brief naar:
Stichting Kristalhelder,
Glas & Mulder Notariaat,
T.a.v. Notaris Mr. C.V.M. Glas-Ruitenberg,
Middenweg 113,
1782 BC Den Helder.

Email: notaris@glas-mulder.nl