Persoon neergestoken, politie op zoek naar dader (update 2)

6

Den Helder – De politie is, mede per helikopter, op zoek naar de dader van een steekpartij. Rond half vijf woensdagmiddag is in de omgeving van de Graaf Willem II straat en de Willem van Egmondstraat in De Schooten iemand neergestoken. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

De ambulance reed uit tegen half vijf. Ter plekke is het gebied rond een wooncomplex afgezet voor sporenonderzoek. Ook via Burgernet is een oproep gedaan om uit te kijken naar de dader.

De politie is op zoek naar een jongen van circa 18 jaar oud. Hij heeft blond haar, een baard en snor en droeg een zwarte jas. Tips? Bel 112.

Update
De verdachte is aan het begin van de avond aangehouden, zo meldt de politie.

Info en foto: Inter Visual Studio / Marcel Barriel

6 REACTIES

 1. Natuurlijk is de dader weer blond en ook nog met snor en baard!! Ik ben echt geen racist, maar waar gaat dat heen met dit land!

  • wel heel apart dat hier tegenwoordig alléén een signalement van de vermoedelijke dader wordt gegeven als deze blond is (met snor en baard),……

   • je haalt de woorden uit mijn mond.
    het eeuwige trieste linkse “kijk ons een correct zijn” gedram om vooral geen -getint of donker gekleurd- te vermelden begint steeds erger te worden.
    bij het “weglaten” kunnen we er dus , zoals bijna in alle gevallen gewoonlijk, het bekende profiel zelf wel invullen.
    die valse correctheid is in mijn ogen valse lafheid.

 2. Signalementen worden er alleen gegeven als er sprake is van blanke daders.
  Is er sprake van mocro-daders of daders met een lichtgetint uiterlijk, dan wordt
  dit angstvallig onder de (politie) pet gehouden.
  Het is deze laffe angstcultuur die ons straks zuur gaat opbreken.

  GT

  • Misschien gaat het wel om een lichtgetinte dader die aan “whitefacing” deed. Om op deze wijze de witte man nog meer in een kwaad daglicht te stellen!

Comments are closed.