Poppentheater Geraldi in voorjaarsvakantie

0

Den Helder – Het familiekindertheater Mister Geraldi, presenteert met hun poppentheater ‘Ilodian’ twee spetterende voorstellingen op dinsdag 19 februari, waar zowel jong als oud van kunnen genieten.

Ditmaal gebeuren er vreemde dingen in het huis van Jan & Katrijn, als Katrijntje de zolder wil opruimen vindt zij een kist die ze nog nooit eerder op zolder heeft zien staan. Als deze kist ook nog eens begint te bewegen, schrikt Katrijn zich een hoedje en haast zich naar beneden om Jan Klaassen te waarschuwen. Zou Jan haar geloven? En wat zou er in de geheimzinnige kist zitten? Ook zo nieuwsgierig geworden, kom dan kijken bij onze voorstellingen.

Natuurlijk zal sprekende pop Charlie, op veler verzoek van de kinderen, ook weer acte de présence geven. Met zijn kwajongensstreken zal hij de kinderen weer aan het lachen maken.

Reserveren
De voorstellingen beginnen om 11.00 uur en 14.30 uur en zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Kaartjes á €3,50 per persoon (geen PIN aanwezig), zijn een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal, maar het is aan te raden om telefonisch te reserveren op 0223-616096 of 0223-627041. Deze kindvriendelijke voorstellingen vinden plaats in de KeyKeg zaal van Schouwburg de Kampanje, ingang aan de Weststraat zijde via het KeyKeg café.