Post-it op ramen, deuren en auto’s Julianadorp

13

Julianadorp – Enkele bewoners van Doorzwin keken donderdagochtend vreemd op toen ze uit het raam keken. Iemand had op een aantal ruiten gele post-its met het woord RAAM en op deuren het woord DEUR geplakt.

In Middelzand blijken ook post-its geplakt te zijn, maar dan op auto’s met het woord AUTO.

Bewoners hebben geen idee waarom en de politie ook niet. Wie het wel weet mag het zeggen. De politie krijgt dan graag een berichtje, dat kan gewoon via de pagina van Politie Den Helder op Facebook.

13 REACTIES

  1. komen steeds meer oost eu arbeidsmigranten die buurten in, allemaal aan het integreren en dus NL woorden aan het oefenen

  2. Mogelijk anwijzingen waar de zwakste plek is om een woning binnen te dringen, of auto’s waarin waardevolle spullen worden achtergelaten? Ik weet nog dat hier in de Schooten tijdens die golf van woninginbraken een paar jaar terug markeringen met krijt werden aangebracht, of naast de voordeur of bij de poort. Normaal let je daar niet zo op, spelende kinderen doen dat wel vaker, maar als je tijdens het langsfietsen/lopen een hoop van die dingen tegen komt en een paar dagen later hoort dat er ingebroken is, of een poging is gedaan begin je toch aan wat anders te denken.

    • ach vroeger deden we belletje trek, was ook onschuldig, hier ga je toch niet serieus op in, kinderspel, laat me niet lachen.

      • is omdat we een enorme angstcultuur gecreëerd hebben, code dit code dat, alert dit alert dat, door al deze bangmakers zoeken de mensen overal wel iets achter

  3. Vroeger op de lagere school hadden wij een jongetje uit Hong Kong in de klas. Die leerde op dezelfde wijze enkele namen van dingen in ons klaslokaal.

  4. Gisteren in DWDD; de landsfotograaf heeft oa. in Den Helder foto’s genomen van ramen met letters “HOME” er achter geëtaleerd. Den Helder stond hiermee aan de top volgens hem. Misschien wilde hij iets duidelijk maken?? 🙂

Comments are closed.