Prijzen voor Helderse judoka’s in Slagharen

0

Den Helder – Vier Helderse judoka’s namen zaterdag 2 februari in Sporthal Noorderslag in Slagharen deel aan het 21e Noord-Oost Judotoernooi. Het was de eerste keer dat aan dit toernooi werd deelgenomen en alle vier vielen in de prijzen.

TJ Schippers was ingedeeld in de leeftijds-/gewichtsklasse U10,-27 kg. TJ won al zijn partijen overtuigend, wat hem zijn derde 1e prijs van dit jaar opleverde. Jayden Tijdeman was ingedeeld in de leeftijds-/gewichtsklasse U12, -33 kg. Hij wist al zijn vijf partijen te winnen, wat hem zijn vierde 1e prijs van dit jaar opleverde.

Ook BJ Schippers wist al zijn partijen te winnen in de leeftijds-/gewichtsklasse U15, -42kg. De hoogste plek op het erepodium was zijn deel en zijn tweede 1e prijs van dit jaar. Rens Meier moest aantreden in de leeftijds-/gewichtsklasse U15, -46 kg. Op één partij na wist hij al zijn partijen te winnen. Het leverde hem een welverdiende 2e prijs op.