DHA-A leader
DHA-A leader

Schuiling genomineerd voor Beste Zangers

Den Helder – Lotte Schuiling is genomineerd voor “Beste Zangers”, het tv-programma waar Davina Michelle recent een mega-hit mee scoorde. In haar inzending vertolkt ze samen met haar zus Desi “What about us” van P!nk. Het tv-programma komt dit jaar met een speciale Youtube-editie.

De jury van de AVRO TROS maakt op 1 maart bekend wie er mee gaan doen aan dit programma op Ibiza (de beste 6 gaan mee). Stemmen kan via deze link (klik!). Iedereen kan stemmen en zijn of haar drie favorieten doorgeven, waarbij het mogelijk is meerdere keren op dezelfde te stemmen.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook: