Sportactiviteiten in de voorjaarsvakantie

0

Den Helder – Leerlingen van het basisonderwijs kunnen in de voorjaarsvakantie weer meedoen met een aantal leuke sportieve activiteiten. Ze worden georganiseerd door Sportservice, in samenwerking met TTV Noordkop en Noordzee Bowling.

Tafeltennis bij tafeltennisvereniging TTV Noordkop. Er wordt een clinic en een toernooi georganiseerd. Deelname aan de clinic is gratis. Deelname voor niet-leden kost € 2,50 en is gratis voor leden. Angry Birds gegeven door medewerkers van Team Sportservice in Sporthal de Slenk. Deze activiteit is gratis! En bowlen bij Noordzee Bowling in Julianadorp, waarbij de deelnemers les krijgen van Denise Blankenzee! Deze activiteit kost € 5,-
.
Inschrijven
Inschrijven en betalen kan online via de inschrijfwebsite. Op deze héél handige en overzichtelijke website zijn de verenigingen te zien en kan er ingeschreven en per i-deal betaald worden. Er hoeft geen account of iets dergelijks aangemaakt te worden. Ga naar https://jouw.teamsportservice.nl/den-helder/ en klik op de ‘tegel’ vakantieactiviteiten. Per doelgroep en kern kan gezocht worden naar verschillende sporten op leeftijd en gebied.