Valentijnsavond bij de Suns

0

Den Helder – Titelkandidaat Zorg & Zekerheid Leiden is zaterdag de opponent van Den Helder SUNS in sporthal Sportlaan. Speciaal voor deze “Valentine’s Night” lieten meerdere SUNS partners en andere bedrijven zich niet onbetuigd om hun bijdrage te leveren voor een Goodie Bag voor de eerste 250 (!) vrouwelijke bezoekers van 18 jaar en ouder!

De volgende bedrijven hebben reeds hun medewerking toegezegd aan de Valentine’s Night Goodie Bag actie: HAKA Wassalon, Strandpaviljoen Zee van Tijd, Pizzeria Costa Smeralda, Woninginrichting Villa Star, Meatclub (Grand Hotel Beatrix), Fysio en training De linie, Earth water en Unishore Bedrijfskleding (allen SUNS partner), Schoonheidssalon Angela, Tessa Scholten Sportmassage, Raymund Coiffure, Mijn Extensions, My Love for Jewels, Bright Smile by Bernice, Keurslager Wit & Wit en Tuincentrum Den Helder.

‌Tevens is er een verloting van (diner)bonnen van genoemde restaurants tijdens de wedstrijd! Het duel zelf begint om 19.30 uur.