VVD-taart voor de Helderse KNRM

8

Den Helder – Jaarlijks houdt de VVD een taartenactie met als doel; bijzondere ondernemer(s) of vrijwilliger(s) in Noord Holland eens extra in het zonnetje zetten. Dit jaar mocht de KNRM zich verheugen op een bezoek met taart. “Ze zetten zich met gevaar voor eigen leven in voor het leven en welzijn van de opvarenden van schepen op ons deel van de Noordzee”, aldus de democraten.

Het Helderse Statenlid Hanneke Kaamer van Hoegee kwam vrijdag met de lekkernijen naar de KNRM post op Fort Harssens. Onder het genot van een bakkie koffie of thee lieten de zeelieden zich het goed smaken.

Jongste opstapper
Andy Weerstand (20) nam als jongste opstapper de taart in ontvangst van het Statenlid. Andy ging een keer mee naar een training van de KNRM en is sinds die tijd blijven hangen. Hij heeft net zijn opleiding aan het Nautisch College in Den Helder afgerond en gaat binnenkort voor zes maanden de zee op. Een groot schip van Acta Marine wordt dan zijn tijdelijke thuis. Daarna gaat zijn pieper weer op groen voor de KNRM en is hij weer inzetbaar als opstapper. In de toekomst zou hij best reserveschipper willen worden, maar voorlopig vindt hij het werk op het achterdek van de reddingsboot nog het allermooiste.

8 REACTIES

 1. diezelfde VVD die het te duur vond om alle vrijwilligers in Den Helder eens in het zonnetje te zetten, hypocriet om nu met een taart naar een selectief clubje vrijwilligers te gaan?

 2. De KNRM is natuurlijk een uitstekende en belangrijke organisatie,die kan bestaan dank zij de vele vrijwilligers die die dat mogelijk maken.
  Petje af voor deze mensen.
  Dat de lokale VVD daar goodwill uit probeert slaan,na het weigeren van om met nieuwjaar al die vrijwilligers die actief in Den Helder een hart onder de riem te steken.(ivm de kosten???)waarvan niemand een bedrag uiteraard heeft genoemd.
  Dat moet even van m,n hart U laat wel zien dat de lokale VVD een geheel eigen gezicht heeft.
  Zal wel mede gekomen zijn door het verfrissende nieuwe stadslogo,waar ook niemand een concreet antwoord heeft gegeven wat de kosten daarvan geweest zijn cq worden.

 3. Lokale VVD ? De havenbobo van de VVD Kees Visser ontbreekt op de Foto. Hanneke , zie ik maar die is van de Provincie.

 4. Je hebt gelijk e,zijn ze lokaal toch aan het bezuinigen,om het taal gebruik van Kees Visser te citeren dat is een win/win situatie

Comments are closed.