Werknemers Vroon Offshore eisen een cao

0

Den Helder – Werknemers van Vroon Offshore in Den Helder eisen, samen met hun vakbond FNV/Nautilus International, een cao. Zij willen tegen de wens van hun werkgever in niet op individuele basis gaan onderhandelen over hun eigen loon- en arbeidsvoorwaarden. Daarom bieden zij een petitie aan de Vroon directie aan op dinsdagmiddag 12 februari om 14.30 uur.

Nautilus bestuurder en cao onderhandelaar Marcel van Dam: “Na maandenlange vruchteloze cao-onderhandelingen tussen ons als bond en Vroon offshore heeft de Vroon directie nu aangegeven geen cao meer te willen afsluiten. Men zegt op individuele basis te willen gaan onderhandelen over de loon- en arbeidsvoorwaarden van hun werknemers. De Vroon werknemers wijzen dit echter volledig van de hand en eisen terecht een goede cao!”

De Vroon werknemers hebben inmiddels massaal een petitie ondertekend waarin ze dit voorstel naar de prullenbak verwijzen. “Duidelijk is dat onze leden een goede CAO willen en niet wensen dat hun bond buitenspel wordt gezet.”