Zeven aanhoudingen na mishandeling machinist

14

Regio – De politie heeft zaterdagavond zeven verdachten aangehouden wegens mishandeling. Het gaat om mannen in de leeftijd van 18 tot en met 24 jaar oud en afkomstig uit Heerhugowaard, Sneek, Budel, Assen en Ter Apel. Ze zaten in de trein naar Den Helder.

De politie kwam de groep mannen eerder op de avond tegen bij het NS-station in Schagen. Vanuit de NS was gemeld dat deze groep vervelend aanwezig was geweest in de trein. Zij waren er op het station in Schagen uitgezet. De groep nam echter een latere trein met als eindbestemming Den Helder. Omstreeks 22.15 uur, ter hoogte van Anna Paulowna, kwam het tot een conflict met een conducteur en de machinist van de trein, waarbij de machinist werd mishandeld.

Toen de gewaarschuwde politie ter plaatse kwam, bleken vier verdachten te zijn weggelopen in de richting van het industrieterrein in Anna Paulowna. Hier konden zij (mede met inzet van een politiehond) worden aangehouden. Korte tijd later kreeg de politie weer een melding van een vechtpartij, nu op de Kruiswijk in Anna Paulowna. Hier werd een feestje door de verdachten verstoord. Door de politie werden drie mannen aangehouden. Het ging hier om mannen die vermoedelijk ook bij het treinincident betrokken waren geweest.

14 REACTIES

 1. Je hebt niets aan dit soort mensen. Het beste is om ze uit de genetische omloop te halen. Daar is de toekomstige generatie bij geboden

 2. en weer reizen ze van andere steden met bestemming Tokkie Town, heeft nu niemand in deze gemeente dit door? handhaving is gewoon slap, politie bureau gesloten s’avonds en weekend, blauw niet te zien op straat, zal er allemaal wel mee te maken hebben, Koen heeft handhaving in de portefeuille, doe de ogen eens open en doe iets aan de verloedering en langzame teloorgang van Den Helder…..

   • spijker op z’n kop, het is zo bijna geen raden meer dat dit hoogstwaarschijnlijk hoogopgeleide kanspareltjes zijn……

 3. ze zeggen de jeugd heeft de toekomst, nou als we met de jeugd van tegenwoordig het land moeten redden dan is de ondergang nabij…. wel frappant dat de knuffelaars erg stil zijn….

 4. Goed dat de machinist en conducteur, ,,niet flink trug knockten,wat stel dat er een van die jongens dan letsel
  Had ,had je toch mooi je baan verloren boete en strafblad gehad
  En nu brengt de politie die gasten wel thuis,en jeugd zorg knuffelt ze
  Wat is het toch mooie geregeld in nederland
  zo is als toch maar weer goed gekomen voor iedereen gister

Comments are closed.