Ank Bijleveld (CDA) naar Den Helder

19

Den Helder – Minister van defensie Ank Bijleveld brengt op vrijdag 8 maart een bezoek aan Den Helder. In School 7 organiseert het CDA een open bijeenkomst met als thema “defensie en de regio” waarbij onder andere minister Bijleveld, maar ook de lijsttrekker voor de provinciale staten Dennis Heijnen zullen spreken. De inloop is vanaf 18.30 uur, koffie en iets lekker zijn verzorgd. Het programma start om 19.00 uur.

Organisator is kandidaat voor de provinciale staten Edwin Krijns: “De link tussen Den Helder en defensie staat centraal. Na jarenlang bezuinigen op defensie wordt er nu weer volop geïnvesteerd. Wat betekent dit voor Den Helder?. Dat soort vragen leven in de stad, en wie kan hier anders iets over vertellen dan de minister zelf?”

Krijns: “Het CDA in Den Helder heeft al jaren een sterke band met defensie. Zo hebben wij enkele jaren geleden mede het landelijke verkiezingsprogramma geamendeerd om meer geld voor defensie te reserveren. Voor de tweede kamer verkiezingen hebben we ook een defensiebijeenkomst georganiseerd. Toen lag de nadruk nog op de gevolgen van bezuinigen, nu waait er een positievere wind.”

Iedereen is van harte welkom op vrijdagavond 8 maart in School 7 om 19.00 uur . “De setting is informeel en open, er is voldoende ruimte om het gesprek aan te gaan met alle sprekers”, besluit Krijns.

19 REACTIES

 1. Ja het CDA met grote roerganger Buma zijn niet te vertrouwen,houden
  zich ook niet aan hun beloftes en afspraken.Kijk maar naar het regeer accoord en vervolgens hun gedram met het kinderpardon.
  Volkomen onbetrouwbaare Rutte volgers.

 2. Mooi dat het gemeentehuis op Willemsoord komt aldus staatssecretaris Barbara Visser! Opsteker dus voor de coalitie. Vrijdag komt Ank Bijleveld. Ze heeft vast de omgevingseverguning bij zich. Ook komt ze vertellen hoeveel arbeidsplaatsen de marine straks levert….en dat ze natuurlijk allemaal in Den Helder gaan wonen! Kortom de verkiezingen zijn op komst!
  Martien Rietveld

 3. De Haagse partijen drammen weer als vanouds. Het CDA blokkeerde een referendumverzoek, terwijl ze de hand zou reiken aan de oppositie, ook in het Helders Akkoord. Willemsmoord. Zelfs Barbara Visser en de Provincie drammen mee. En Bijleveld ongetwijfeld ook. Maar let op, er komt veel tegenwind, het zal niet zomaar gaan, over de burger heen walsen…..

  • Over zoveel doorzichtigheid, daar maak je geen woord aan vuil. Mijn antwoord als kiezer ,is op dezelfde dag dat ik het stembiljet kreeg, bij het vuil gegaan.

   • Heb ik ook gedaan: CDA Provincie breekt o.v. naar Julianadorp af, en CDA Gemeente bouwt peperduur stadhuis op Willemsoord en legt daar extra busverbinding, plus regelde bus station zuid naar Rabostadhuis voor ambtenaren. Burger en ouderen niet van belang.

    • Laatste nieuws , over die busverbinding. Deze verbinding wordt uitgebreid naar het vliegveld. Deze verbinding , is geen eens een echte bus verbinding, maar wordt uitgevoerd door Taxi bedrijf Hilverink

     • Peperduur dus, politici hebben geld zat voor zichzelf, en ambtenaren. De arme burger mag naar een Portocabin.

 4. Provinciale Statenverkiezingen 2015:
  Opkomst percentage Den Helder 39%.
  Geldige stemmen 38%.
  VVD en CDA regeren vrolijk verder als u niet kiest.

  • De anderen hebben ook geen fluit gedaan voor Den Helder, niet interessant, Alkmaar Amsterdam Haarlem driehoek regeert, zie de statenleden. Je ziet of hoort ze nooit, alleen bij verkiezingen floepen ze uit de hoed, met fraaie beloften. Dan rennen ze opeens naar Den Helder. En ze bemoeien zich stiekem met de stadhuisplannen, buiten hun boekje.

 5. ♫ En vroolijk klinkt het wijd en zijt;
  Wij melden U den nieuwen tijd.
  Boem-ber-de-boem…. bam-ber-de-bam;
  Met tromgeroffel door het land ….
  ♫ VVD regeert, ♫ CDA regeert voor ons volk en vaderland ♪ ….

 6. Als al (of een heel groot deel) van de niet stemmers eens gingen stemmen op de party die voor hun het minst slecht is, dan stort de VVD en CDA als een kaarthuis in elkaar.

 7. ik kreeg toch echt het advies cda te stemmen van Kieskompas ,hopelijk is Stemwijzer beter met zn vragen . Niet stemmer ? dan niet zeuren graag

Comments are closed.