Bandleden gezocht voor Seniorenband

0

Den Helder – Triade is op zoek naar 65-plussers voor een nieuw te vormen seniorenband. Ervaring met zang of een instrument is niet nodig, sterker: onervaren mensen hebben de voorkeur!

Denkt u regelmatig “het lijkt me zo heerlijk om samen muziek te maken”?, dan is de Seniorenband iets voor u! Speciaal voor 65+-ers met een liefde voor muziek organiseert Triade deze leuke cursus. De Seniorenband is voor echte beginners, zonder ervaring. Docent Henkjan daagt de cursisten uit diverse instrumenten uit te proberen; Gitaar, keyboard, slagwerk, zang. Langzaamaan voegt de band zich naar de bandleden!

Er komen nummers voorbij van bijvoorbeeld The Beatles, Rolling Stones, Boudewijn de Groot, Rob de Nijs etc. Naast voorstellen van de docent voor nummers, wordt er ook naar de wens van de bandleden geluisterd! De start is maandag 11 maart van 11.00 tot 12.00 uur met een open les in het Triade gebouw aan de Middenweg 2. Iedereen mag langskomen en vrijblijvend kijken of dit wat voor hem of haar is. Laat via info@triade-denhelder.nl weten of u de proefles wilt bijwonen.