Blote Voetenpad gaat weer open

3

Den Helder – De koudste maanden zijn weer achter de rug en dat betekent dat het Blote Voetenpad bij De Helderse Vallei vanaf 31 maart weer geopend wordt.

Het Blote Voetenpad bestaat onder andere uit een boomstammenpad, speelduin, een strekdam en een stukje wad. Ook is er een bungelbank in het bollenland, een loopgraaf en een wiebelbrug met stapstenen. Vanaf 31 maart ligt ook het trekvlot weer in de sloot en staan de ontdekkisten klaar. Vanwege de opening mogen bezoekers de ontdekkisten op 31 maart gratis gebruiken.

Wie durft nu al met blote voeten over het pad? Op de openingsdag kan op het terras een afdruk van de blote voeten gemaakt worden en foto’s van blote voeten mogen gedeeld worden via instagram onder #deheldersevallei.

Wandelen op blote voeten is gezond en laat iedereen optimaal genieten van de natuur. Het Blote Voetenpad is tijdens de openingstijden van De Helderse Vallei gratis toegankelijk voor bezoekers.

3 REACTIES

  1. de NL burger is nu al zo ver uitgekleed dat er eerdaags ook blotevoetenvoetpaden door de hele stad te vinden zijn en met name richting voedselbank …..

  2. RB….. klopt, is wel negatief maar kan toch een lach niet onderdrukken. Waar haal je het vandaan.

Comments are closed.