Boonstra wint ledentoernooi Entre Nous

0

Den Helder – Bij jeu de boulesvereniging Entre Nous is zaterdag het derde ledentoernooi van het seizoen gespeeld. De opkomst was groot en er vielen weer enkele verrassende uitslagen te noteren.

Na de vier voorrondepartijen stonden de volgende spelers in de finale: Bart de Boer met Marianne Boonstra tegen Janny Wallet met Jan Karsten. Het werd een vlotte finale en bij Boonstra/De Boer liep alles op rolletjes. Dat resulteerde in een snelle 12-1 voorsprong, alvorens de tegenstanders iets terug konden doen.

Ze kwamen nog op 12-5, maar meer zat er niet in. Boonstra en De Boer wonnen met 13-5 de finale, waardoor Boonstra het toernooi won. Janny Wallet eindigde dit keer als derde. Zaterdag 6 april wordt om het Helders Kampioenschap Triplette gespeeld, aanvang 10.00 uur.