DHA-A leader
DHA-A leader

DSO Dames 1 handbalsters winnen van koploper

Den Helder – De competitie duurt een paar weken te kort om nog kampioen te worden, maar zaterdagavond wonnen de DSO dames wel de uitwedstrijd tegen de Tukkers. Het kampioenschap is al voor de ploeg uit Albergen, maar in een volle sporthal wilde de kampioen dit aan het thuispubliek laten zien. De DSO dames beslisten anders.

Het werd een spannende wedstrijd, waarbij DSO via een 15-14 voorsprong in de rust ook na het eindsignaal als winnaar het veld mocht verlaten. Het werd uiteindelijk 25-28 voor de ploeg uit Den Helder.

Met deze 12e(!) overwinning op rij (de zegetocht begon ook met een thuisoverwinning tegen de Tukkers, in december 2018) wordt momenteel de tweede plaats ingenomen. Deze heeft recht op een promotie/degradatie wedstrijd naar de eerste landelijke eerste divisie.

Op zaterdag 6 april om 19.45 uur speelt DSO haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen, in sporthal de Slenk.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: