Duizenden euro’s Vriendenloterij voor Helderse verenigingen

1

Den Helder – Een mooie opsteker voor negen verenigingen in Den Helder. Dankzij hun achterban kwam er bij deze clubs in 2018 een bedrag van 12.434 euro extra binnen in de clubkas. De achterban steunt haar vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met de VriendenLoterij.

De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas. Opbrengsten worden zoal besteed aan een nieuw trainingsveld, een opknapbeurt van een clubhuis en hulp aan jong en oud in de regio. Julianadorper Voetbal Club J.V.C. haalde het hoogste bedrag op, namelijk 4.091 euro.

In Nederland genereren enkele duizenden clubs, verenigingen en stichtingen via de VriendenLoterij extra inkomsten. Zij dragen daarmee bij aan gezondheid en welzijn in hun eigen regio. Dit jaar is er een recordopbrengst van ruim 5,8 miljoen euro uitgekeerd. De VriendenLoterij is hierdoor een structurele financier voor veel organisaties. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn, kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

1 REACTIE

  1. Wat fijn…

    Moet altijd denken aan de duizenden euro’s die er in zo’n loterij gestopt worden zonder dat men zich ervan bewust lijkt dat je die kwijt bent omdat de kans om te winnen één op duizenden is. 😉

Comments are closed.