Flat ontruimd, loos alarm

10

Den Helder – Bewoners van een flat op de hoek van de Bierstraat en Westgracht hebben dinsdagochtend tijdelijk hun woning moeten verlaten. Volgens een melding zou iemand in het gebouw zichzelf wat aan willen doen, maar een politiewoordvoerder laat weten dat het een loos alarm is. “We hebben niemand aangetroffen.”

Meerdere ambulances en politie-eenheden kwamen ter plaatse om hulp te bieden. “Omdat we niet wisten hoe de vork in de steel zat, hebben we uit voorzorg de flat ontruimd”, aldus de politie. “Maar in de woning waar het om zou gaan, hebben we niemand gezien.”

Alle bewoners mogen daarom weer terug naar hun woning. De hulpdiensten konden weer retour.

10 REACTIES

 1. er is in Den Helder helemaal geen hoek Bierstraat Spoorgracht…..
  Bierstraat Westgracht, Bierstraat Molengracht, Bierstraat Molenstraat, that’s it

   • De aanhef van het artikel is veranderd . Er stond Flat aan de spoorstraat ontruimt. Nadat ik er op wees , dat de foto Westgracht /Bierstraat toonde , is de aanhef veranderd . En Spoorgracht is helemaal niet genoemd. Ook het NHD spreekt van Spoorsraat. en toont de juiste foto.

    • Zand erover aub, het toont maar weer aan dat je (ik) niet zomaar een artikel van je mediapartner moet knippen en plakken. Handig als je haast hebt en je dag vol afspraken zit, maar handig is dus niet altijd verstandig. Nou ja, na enkele pogingen lijkt het nu redelijk gelijk de waarheid. Zo zie je maar, met een beetje hulp komen we er altijd wel uit 🙂

    • Spoorgracht stond wel degelijk in het stukje voor de rectificatie, heb het speciaal een paar keer gelezen alvorens de reactie te plaatsen, maar zoals dhr Boutkan al zegt, zand er over het is nu correct

 2. De hele hoek was afgezet blijkbaar, dus ook aan de Spoorstraat. In het NHD heb je foto’s van de andere kant van het pand, met afzettingen aan beide kanten van de Molenstraat, en aan de Spoorstraat.

Comments are closed.