Harmonieorkest Winnubst in ’t Zaaltje op het KIM

0

Den Helder – Prachtige muziek op een prachtige locatie. Het harmonieorkest van muziekvereniging Winnubst heeft ook dit jaar weer het voorrecht een optreden te mogen geven op het Koninklijk Instituut voor de Marine. Op maandag 8 april opent het KIM haar deuren voor een muzikale avond, mogelijk gemaakt door de Koninklijke Vereniging van Marine Officieren.

De muzikanten, onder leiding van dirigent Bert Willemsen, hebben een gevarieerd programma ingestudeerd en nemen de bezoekers graag mee op reis door de tijd en door verschillende continenten. Denk hierbij aan een medley van Frank Sinatra, maar ook hits uit de jaren tachtig en een medley van rocknummers van Hollandse bodem. Deze zijn tevens gearrangeerd door de eigen dirigent, Bert Willemsen. Kortom, het belooft een veelzijdige avond te worden.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden voor dit gratis concert is noodzakelijk en kan via mh.bosse@mindef.nl. De deuren van het KIM aan de Paleiskade openen om 19.30 uur en om 20.15 uur begint het optreden.