Helderse Hockey Weken

0

Den Helder – H.S.C. Hermes gaat samen met de bewegingsconsulenten van Team Sportservice Den Helder zoveel mogelijk kinderen van de basisscholen uit Den Helder en Julianadorp kennis laten met hockey. Dat doen ze tijdens de Helderse Hockey Weken.

Op meerdere basisscholen in Den Helder en Julianadorp krijgen kinderen van groep 1 t/m 8 twee weken les in hockey. “Op 15 maart sluiten we de Helderse Hockey Weken af met een gratis clinic voor alle kinderen van de basisscholen, op Linieweg 27. Doet jouw school niet mee met de hockeylessen van Team Sportservice Den Helder, kom dan ook gerust lekker hockeyen tijdens de clinic!”

Kinderen die mee willen doen kunnen de 15e in sportkleding naar de club komen. Hermes zorgt voor limonade met wat lekkers en natuurlijk zijn vrienden, vriendinnen, broertjes of zusjes ook van harte welkom. Laat wel vooraf weten dat je komt en met hoeveel. Dat kan door een email te sturen aan jeugdcommissie@hschermes.nl. Vermeld in deze email voor- en achternaam, leeftijd, telefoonnummer van de ouders, e-mailadres, de naam van je school en in welke groep je zit.

Tijden van de hockeyclinic:
Groep 1 t/m 4 : 15:30 – 16:30 uur (inloop vanaf 15:15)
Groep 5 t/m 8 : 17:00 – 18:00 uur (inloop vanaf 16:45)

Elk kind kan max. drie vriendjes/vriendinnetjes opgeven waar ze bij in het groepje willen. Waar mogelijk wordt hier dan rekening mee gehouden bij het indelen. Bij slecht weer zal de clinic, indien mogelijk, verplaatst worden. Kijk op www.hschermes.nl en de Facebook van HSC Hermes in de gaten voor meer info.