DHA-A leader
DHA-A leader

Hulp nodig voor onderzoek oevers

Den Helder – Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en Landschap Noord-Holland doen onderzoek naar de biodiversiteit van natuurvriendelijke oevers. Beide organisaties zijn op zoek naar nieuwe mensen om de vrijwillige onderzoeksteams te versterken.

Natuurvriendelijke oevers in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal worden in dit onderzoek onder de loep genomen. De onderzoekers bekijken en tellen alle aanwezige planten en dieren in het water en op de oever. Het Hoogheemraadschap gebruikt de gegevens om het beheer van de oevers geschikter te maken voor planten en dieren. Dat draagt weer bij aan de kwaliteit van het oppervlaktewater.

Meer informatie over de geplande activiteiten, inhoud en de ligging van de oevers is te vinden op www.landschapnoordholland.nl/oevers.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

  1. RB

    dus de belasting HHNK gaat omhoog en zoeken ze vrijwilligers om de werkzaamheden te doen, waar gaat mijn belastinggeld dan naartoe??

Reageren is niet meer mogelijk.