DHA-A leader
DHA-A leader

Jong Den Helder vermaakt zich op het Kindercarnaval

Den Helder – Het was zaterdagavond al feest in Bastion Pierre, maar ook zondagmiddag vermaakten de gasten van de Krabbetukkers zich prima. Het was tijd voor het traditionele kindercarnaval, dus vooral jong Den Helder was massaal naar Quelderduijn gekomen.

Prins Edwin I nam, voorafgegaan door hofkapel De Bloas Poepers, de jeugdprinsen met hun gevolg mee het podium op. Daarmee was het feest geopend en ging de polonaise door Bastion Pierre. Het was gezellig druk met de kleinste carnavalsvierders die zich opperbest vermaakten.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

DH Foto is een van de vaste fotografiepartners van Den Helder Actueel. Het bedrijf, gevestigd in Den Helder, verzorgt al jaren met grote regelmaat de foto's bij op de site geplaatste artikelen.

Lees ook: