Mental Theo naar Julianadorp

1

Julianadorp – De populaire dj Mental Theo komt naar Koegraspop, waar ook dit jaar het 110-jarig bestaan van Julianadorp wordt gevierd. Hij vervangt Totally Spice die hun agenda niet op orde hadden en het optreden niet door konden laten gaan.

Arjan Koenen van de organisatie: “Dat is echt even pech hebben, maar dat Theo ons uit de brand wil komen helpen is natuurlijk erg tof. Met hem in de tent weet je zeker dat het een dolle boel gaat worden. Hij past prima in het hele programma en het is al even geleden dat hij hier in de buurt is geweest. Hij zit nog midden in het jubileumjaar van de razend populaire Charley Lownoise en Mental Theo tour.”

Op Koegraspop komt Theo ook met een heuse 90’s show, waar alle grote hits voorbij komen. “Ik weet nog van Julianapop dat het dak eraf gaat bij zijn optredens”, aldus Koenen. Zaterdag 30 maart komt hij optreden en samen met de 90’s live-act T-Spoon, Q-music het Foute Uur en dj Marcel Meijer wordt het een dolle boel. Vrijdags komt onder andere Ronnie Ruysdael en de grote Party Popband Glamourama! De kaartverkoop is in volle gang. Alle info is te vinden op www.facebook.com/koegraspop.

1 REACTIE

Comments are closed.