DHA-A leader
DHA-A leader

Netwerkmiddag rond het thema schulden

Den Helder – VS&M Juristen organiseert donderdag 21 maart 2019 van 12:30 tot 17:00 uur een interessante netwerkmiddag ‘schulden’ in de bibliotheek van Den Helder School 7.

Een van de sprekers deze middag is lector van het jaar 2017, dr. Nadja Jungmann. Zij heeft nadrukkelijk oog voor de belangen en positie van schuldenaren, schuldeisers en professionals/vrijwilligers die in dit kader ondersteuning bieden. Haar drijfveer hierbij is dan ook om een positieve bijdrage te leveren aan het voorkomen en oplossen van schuldenproblematiek. In de afgelopen jaren is er steeds meer onderzoek beschikbaar gekomen dat laat zien dat aanhoudende geldzorgen op een negatieve wijze doorwerken in ons gedrag.

Tijdens deze middag worden onder meer de invloeden van buitenaf en de rol van verschillende persoonlijkheden in het ontstaan van schulden besproken. Een middag waarin dieper wordt ingegaan op de oorzaak van schulden en wat dit met een persoon doet. “VS&M Juristen is van mening dat wij door het delen van onze kennis en een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen een bijdrage kunnen leveren aan een beter toekomstperspectief voor mensen die leven in armoede of kampen met (problematische) schulden”.

Netwerken
Tijdens de pauze en de netwerkborrel (van 16:15 tot 17:00) is er volop gelegenheid tot netwerken en kunnen alle aanwezigen kennis en ervaringen delen op het gebied van schulden, de oorzaken en het gevolg van schulden op de psyche. Interesse in het bijwonen van deze netwerkmiddag? Bel voor meer informatie naar 0223-627141 of stuur een e-mail naar info@vsmjuristen.nl. Aanmelden kan via de website www.vsmjuristen.nl onder het tabblad ‘cursussen’.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: