NJJK limiet voor Emma Riemers

0

Den Helder – Afgelopen weekend waren de jeugdwedstrijdzwemmers van MSV Zeemacht actief in Alkmaar bij het vierde en laatste deel van het Junioren-Jeugd circuit. De zwemmers van Zeemacht slaagden er in om zeven medailles te winnen en er werden 17 persoonlijke records gezwommen.

Emma Riemers dook bij de 50 meter vrije slag onder de limiet voor de Nederlandse Junioren en Jeugd Kampioenschappen. Naast de NJJK-limiet behaalde Emma twee gouden medailles op de 50 en 100 meter vrij slag. Mees Minneboo won zilver op de 200 meter vrije slag en brons op de 50 meter rugslag, Collin Schouten het zilver op de 200 meter vrije slag, Jip Duursema zilver op de 50 meter vrije slag en Raphaella Nelissen brons op de 200 meter schoolslag. Persoonlijke records werden er gezwommen door Basma Essataa, Esra Hertsenberg, Mike Kloth, Marco vd Wulp, Liam Wesemann, Eric van Heezick en Femke Paus.

Bij het ZuyderZee Masters Circuit in Emmeloord behaalde Bianca Groot een tweede plaats bij de 400 meter vrije slag en 200 meter wisselslag en een vierde plaats bij de 100 meter vlinderslag. Op diezelfde afstanden behaalde Annette van Dok een vijfde (400 vrij), derde (100 vlinder )en vierde plek (200 wissel).