DHA-A leader
DHA-A leader

Norovirus op Noorderhaven, open dag gaat niet door

Julianadorp – Op het woonzorgpark Noorderhaven van ’s Heeren Loo is het zeer besmettelijke norovirus geconstateerd. Het geplande Open Huis op zaterdag 16 maart gaat niet door.

Het norovirus is een besmettelijke vorm van buikgriep. Regiodirecteur Wiebrand Top: “De gezondheid van cliënten, medewerkers en de bezoekers vinden wij zeer belangrijk. Om te voorkomen dat zij besmet worden stellen wij het Open Huis uit.” Later dit jaar zal Noorderhaven haar deuren voor bezoekers open stellen.

Het Open Huis van ’s Heeren Loo in Schagen gaat wel door. Zaterdag 16 maart zijn bezoekers welkom van 10.00 tot 13.00 uur in ’t Skagerrak, De Spreng 6 in Schagen. Geïnteresseerden, zorgprofessionals, vrijwilligers, cliënten, hun verwanten en buurtbewoners krijgen een indruk van de dienstverlening in Noord-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

 1. Frank Leurs

  Dat is balen.
  Ik wilde morgen(zaterdag 16 maart) naar de open dag om te kijken hoe het hier in z’n werk gaat 🙁

  Ik wens iedereen daar op het Noorderhaven in Julianadorp en het ’s Heerenloo in Schagen veel beterschap en succes.

  1. Frank Leurs

   Er staat in dit bericht dat het in Schagen WÉL doorgaat maar, ’t Skagerrak blijft óók dicht. Net zoals het Academie die gepland stond om te openen op 21 maart.

Reageren is niet meer mogelijk.