Open huis bij ’s Heeren Loo

0

Den Helder – ’s Heeren Loo houdt zaterdag 16 maart open huis in de Week van Zorg en Welzijn. Er zijn vele activiteiten in ’t Skagerrak in Schagen en op het woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp.

Er is een creatieve- en informatieve markt in de hal van ’t Skagerrak (Schagen) en Het Blok, het hart van Noorderhaven in Julianadorp. Hier verkopen cliënten handgemaakte producten (zoals cadeaus en woonaccessoires) en vertellen cliënten over het wonen, leren, werken, de recreatiemogelijkheden en de ondersteuning van ’s Heeren Loo. Het Expertisecentrum Advisium van ’s Heeren Loo is ook vertegenwoordigd.

Wie geïnteresseerd is in werken in de zorg kan zich oriënteren op interne opleidingen, banen en vacatures. Zowel in de directe zorg- als in de staf en ondersteunende functies. Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij ’s Heeren Loo? Kom praten met de vrijwilligerscoördinator. Ook de recruiters zijn aanwezig, dus neem een cv mee en ontdek welke functie het beste past.

Waar en wanneer
Zaterdag 16 maart: 10.00 tot 13.00 uur bij ’t Skagerrak, De Spreng 6 in Schagen en van 13.00 tot 16.00 uur bij woonzorgpark Noorderhaven, melden bij gebouw Het Blok op Eikenhout 310 in Julianadorp.