DHA-A leader
DHA-A leader

Open repetitie bij La Mer

Den Helder – La Mer houdt maandagavond 25 maart een open repetitie. Wie het gemengd koor eens wil horen en wie misschien zelf mee wil zingen is welkom. Het is allemaal vrijblijvend.

De muzikale leiding bij La Mer is in handen van een dirigent op conservatorium-niveau. Een eigen combo ondersteunt het koor instrumentaal. Het repertoire van La Mer is populaire muziek. Wie besluit lid te worden gaat deel uitmaken van een passende stemgroep. La Mer is ter verdieping van de klankkleur vooral op zoek naar nieuwe sopranen en mannenstemmen – bas en tenor.

Het koor wordt sinds kort geleid door een vernieuwd bestuur dat vele plannen voor optredens aan het voorbereiden is. De Open repetitie-avond is maandag 25 maart, van 19.45 tot 21.45 uur. Triade is te vinden aan de Middenweg 2. Meer info via 0223-621760.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: