Party Animals vervangen Mental Theo

1

Julianadorp – “Het is bíjna lachwekkend”, begint de organisatie van Koegraspop Julianadorp. “Net toen we dachten met Mental Theo een perfecte vervanger te hebben gevonden voor Totally Spice, zegt óók Mental Theo af. Hij kreeg een draaiklus aangeboden voor één van de grootste dance-evenementen ter wereld: Ultra Miami. Contractueel mogen ze voor dit soort opdrachten, andere optredens afzeggen. Ontzettend balen natuurlijk, en ook even flinke stress. Maar niet getreurd; we hebben wederom een topartiest weten te vinden: Party Animals.”

Met Party Animals weet Koegraspop zeker dat het feest net zo groot – misschien nog wel groter – zal worden. “Party Animals speelt een liveact en vuurt alle hits op de bezoekers af zoals de klassiekers ‘Have you ever been mellow’ , ‘Aquarius’ , ‘We Like to Party’. Het past perfect bij de rest van de zaterdagprogrammering, dus we zijn blij dat we op het laatste moment toch nog zo’n goede vervanger konden vinden. We gaan er vanuit dat we – met nu écht het definitieve programma – een prachtig feest tegemoet gaan!”

Kijk voor meer informatie over Koegraspop – vrijdag 29 en zaterdag 30 maart op het evenemententerrein aan de Akkerbouwstraat in Julianadorp – op facebook.com/koegraspop. Kaarten zijn vanaf nu te koop bij onder andere Dorpscafé Koenen in Julianadorp, Halfords in Den Helder en Sigarenmagazijn Jeannet in Anna Paulowna. Natuurlijk zijn kaarten ook online verkrijgbaar.

1 REACTIE

Comments are closed.