Politie zoekt getuigen overval snackbar

6

Den Helder – Bij de overval op de snackbar aan de Middenweg, zaterdagavond rond 20.20 uur, is niemand gewond geraakt. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

Op het moment van de overval stond de eigenaresse in de zaak. Een man met gezicht bedekkende kleding kwam de snackbar binnen en liep direct in de richting van de kassa waar de eigenaresse ook stond. De overvaller bedreigde de vrouw en deed een greep in de kassa. Kort daarna verliet de man de zaak en sloeg rechtsaf de Middenweg op. De overvaller werd niet meer aangetroffen.

Het slachtoffer kon haar belager als volgt omschrijven;
-Blanke man
-Tussen de 16 en 20 jaar
-Tussen de 1,70 en 1,75 meter
-Zwarte pet
-Zwarte jas of vest met rits

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over deze overval? Heeft u vlak voor of na de overval misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M.) 0800-7000.

6 REACTIES

  1. de jeugd heeft de toekomst zeggen ze, nou ik zie de toekomst voor ons land somber in,,,,,,

  2. Dit onkruid moet je vernietigen alleen maar last van, mag hopen dat ze een camera hebben hangen en de volgende keer meteen schieten ..

  3. Meteen schieten ???? Waarop dan ??? Denk je soms , dat er bij elke snackbar een politie agent staat , die wacht dat er een overval plaats vind ?

    • ik ben voor de gulden middenweg, er hoeft (en kan) geen agent bij elke (horeca) gelegenheid staan maar ze kunnen wel meer blauw op straat bewegen, er zit te veel op kantoren en te weinig in de buitenlucht, inclusief de gemeentelijke handhavers, hoe meer op straat hoe groter de pakkans en dit werkt preventief werkt dit soort criminaliteit

Comments are closed.