DHA-A leader
DHA-A leader

Postbode mishandeld op Dollardlaan

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een postbode, afgelopen zaterdag op de Dollardlaan. De mishandeling vond plaats rond 14.45 uur. De dader was een man.

Vanuit het niets werd de postbode tijdens haar werk van achter vastgegrepen door de verdachte. Zij kon zich lostrekken waarna hij haar mishandelde. Hierna is hij weggegaan. De verdachte is een donkergekleurde man met kort zwart haar.

Het gaat om het stuk Dollardlaan waar de vrijstaande huizen staan, hierachter is een park richting de ijsbaan. Heeft u iets gezien met betrekking tot de man dan wel de mishandeling, dan kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer 0900-8844, registratienummer 2019040405

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

10 reacties

 1. Hakatje

  Ik hoop dat het een beetje gaat met de postbode. De dames postbodes lopen vijf dagen per week alleen op straat. Zoiets geeft een onveilig gevoel kan ik me voorstellen. Laten we met zijn allen maar goed op ze passen. Sterkte aan de postbode die dit is overkomen!

  1. RB

   jaren ’90 weigerden ze nog de Grevelingenstraat in te gaan zonder politiebescherming …. we zijn straks weer terug bij af, fijn hoor die multiculturele samenleving, gaat weer de goede kant op…… knuffel maar door Nederland

   1. George

    Maar er zijn ook nog (te)veel blanken hufters, zoals recentelijk de overval bij de snackbar.
    Mogelijk zijn veel mensen het eens met die knuffelaars, anders hadden ze geen stem gekregen.

    1. HZdwg

     Niet fout; erkennen dat de percentages zeer verschillend zijn.
     Wel fout; concluderen dat dus iedere ….

 2. Hakatje

  Heel vervelend voor uw vrouw! Sterkte en hopelijk vinden ze de dader snel.

 3. Peter

  Wat een drama moet dat geweest zijn, gatverdamme wat een soort zo zinloos dit, dit onkruid moet je zo snel mogelijk vernietigen … hoop voor hem dat ze hem vinden .. sterkte toegewenst voor de postbode

  1. Jan van Schie

   Dank u wel @Peter. Echter moet “hoop voor hem” “hoop voor haar” moeten zijn denk ik šŸ˜‰ Het slachtoffer was een vrouw. In dit geval geval mijn vrouw.

Reageren is niet meer mogelijk.