Pubquiz “De 110 van Julianadorp”

0

Julianadorp – Tijdens Koegraspop, op zaterdagmiddag 30 maart, is er ook een gezellige en leuke pubquiz met als titel “De 110 van Julianadorp”. Groepjes vrienden en familie krijgen 110 vragen voorgeschoteld over allerlei onderwerpen, waaronder natuurlijk heel veel vragen over het jubilerende dorp.

Diverse personen en instellingen uit Julianadorp hebben de vragen bedacht, waaronder de Brandweer, Stephan Wegman, Moon Kager, Kunstzin, Arjan Koenen, Kees Bazen en de dorpsmanager van Julianadorp. De organisatie is benieuwd wie de meeste kennis in huis heeft!

Teams (van maximaal drie personen) die mee willen doen, kunnen zich via koegraspop@ziggo.nl nog opgeven. Inschrijfgeld kost slechts 1,10 euro. De inloop deze middag is vanaf 14:00 uur waarna de pubquiz om 15:00 uur zal starten.