SoulMen’s Party serveert vergeten soulmuziek

0

Den Helder – Een avondje onvervalste ‘vergeten’ soulmuziek. Dat is wat SoulMen’s Party op 23 maart in Studio 62 belooft te serveren aan de liefhebbers.

“We hebben natuurlijk een traditie van feesten met tal van muzikale gasten’’, zegt bandleider Ronald Sai A Tjin. “De laatste keer hadden we South South West uit Suriname, Trafassi, Gio en Kenny B. Omdat we veel verzoeken kregen om een avondje te organiseren met alléén SMP, hebben we dit feest georganiseerd. Het blijft dus een gezellige reünie zoals we die kennen van de SMP-feesten, maar dan iets intiemer en zonder muzikale gasten. Wie er uiteraard bij zijn, zijn onze huis-dj’s DJ Rigter en DJ Erik Houweling.”

De aanvang is 21.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via Facebook bij Houweling Events of bij SoulMens Party (Den Helder). Wie liever een wandelingetje maakt, kan terecht bij Bruna in Schooten Plaza of bij reisbureau VakantieXperts, naast het NS-Station in het centrum van Den Helder.