Springfair Julianadorp goes disco!

0

Den Helder – Nog minder dan twee weken en dat is het weer tijd voor de Springfair. Dit keer op zondag 7 april op het terrein van ’s Heeren Loo, waar het evenement 14 jaar geleden ook begon. Het thema dit jaar is disco en alle discoballen gaan de bomen in. Het terrein wordt omgetoverd tot een sfeervolle, feestelijke locatie.

Een bezoek aan de Springfair is een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Voor iedere bezoeker is er genoeg te zien, horen, doen, proeven en beleven. Lekker shoppen bij de vele marktkramen met
delicatessen, hebbedingen, groen en andere bijzondere spullen. Onderweg meerdere optredens van onder andere Figurantengroep Ouderwetz, Popkoor Elan Callantsoog en Sikina en consorten. Er zijn vele demonstraties, waaronder de ganzenhoeder, Simon Ballon, King Coaching, de paardengroep “Voltigevereniging Den Helder” en de jachthonden. Uiteraard ontbreekt Helder Events ook niet op deze dag waar je kan blaaspijpschieten.

Natuurlijk zijn ook de leerling-koks van het ROC weer van de partij voor de kook-battle op basis van “Ready Steady Cook”. Zij zullen de gardes en hun creativiteit weer kruisen met het thema Soul food. Kom vooral de leerling-koks aanmoedigen en een hapje proeven.

Kinderen
Ook aan de kinderen is weer gedacht. Zij kunnen lekker knutselen, geschminkt worden, glitter tattoe krijgen, springen en klauteren op de springkussens en de stormbanen, in de zweefmolen, een rondje rijden op het verkeersplein en een ritje op een pony maken. Daarnaast kunnen ze dit jaar meedoen aan een potje bubbelbalfun, dit is voor alle leeftijden, groot en klein. Hiervoor kunnen ze zich ter plekke aanmelden. Elsa en Olaf komen dit jaar ook weer naar de Springfair. Zij zijn aanwezig tussen 13.00 en 15.00 uur.

Volop actie en beleving voor het hele gezin, maar ook plekken om heerlijk te genieten met een hapje en een drankje onder het genot van diverse muzikale live optredens op ons muziek podium.
Openingstijden: van 11.00 tot 17.00 uur. Entree: € 4,00 p/persoon, kinderen tot 12 jaar gratis. Parkeren: gratis en meer informatie op www.springfairjulianadorp.nl.