Stem op het werk van de fotoclub

0

Den Helder – Fotoclub Den Helder houdt op zaterdag 30 en zondag 31 maart van 12.00 tot 17.00 uur haar jaarlijkse expositie in het eigen clubgebouw naast de Eben Haëzerschool aan de Ruyghweg, op de hoek van de Merelstraat. De leden van de fotoclub laten dan hun beste werk van het afgelopen jaar zien.

Tijdens de expositie, die voor iedereen gratis toegankelijk is, kunnen bezoekers hun stem uitbrengen op de voor hen meest interessante foto. De foto met de meeste stemmen zal na de expositie worden verloot onder degenen die deze als winnaar hebben aangewezen.

Ook dit jaar tonen de enthousiaste amateur-fotografen van Fotoclub Den Helder weer heel verschillend werk. Middels circa 60 foto’s worden diverse genres van de fotografie getoond, waaronder portret, architectuur, natuur, straat, landschap, studio, conceptueel, urbex en macro.

Meer info op de website van de FOTOCLUB.