SV Sportlust start gratis loopcursus

0

Den Helder – SV Sportlust begint eind deze maand weer met een gratis loopcursus. Deze duurt vier weken en vindt plaats op de donderdagavonden 28 maart en 4, 11 en 18 april vanaf 18.30 uur bij Hockeyclub Hermes op sportpark De Linie aan de Linieweg 27.

Na de cursus kunnen de deelnemers nog een maand gratis meetrainen bij SV Sportlust op de dinsdagen vanaf 18.30 uur op de atletiekbaan aan de Ruyghweg, op de donderdagen vanaf 18.30 uur bij Hockeyclub Hermes op sportpark De Linie aan de Linieweg 27 en op de zaterdagen vanaf 10.00 uur vanaf Trainingscentrum De Linie aan de Sportlaan 32. Zij krijgen dan uiteraard een aangepast programma.

De cursus is vooral bedoeld voor beginnende en ‘herintredende’ lopers. Onder leiding van gediplomeerde trainers wordt op een verantwoorde en gezondheidsbevorderende manier toegewerkt naar een goede basisconditie. Naast werken aan een betere conditie wordt ook voorlichting gegeven over o.a. blessurepreventie, voeding, kleding en schoenen.

Aan de cursus zijn geen kosten verbonden, maar vooraf aanmelden is wel nodig. Dat kan bij trainer en cursusleider Marja Mulder via het e-mailadres me-mulder@quicknet.nl. Bij haar is ook nadere informatie over de cursus te verkrijgen. Informatie is ook beschikbaar via de site van SV Sportlust Den Helder: www.sv-sportlust.nl.