Tour de Lasalle zoekt motorrijders

3

Den Helder – Stichting Tour de Lasalle is op zoek naar motorrijders om de wielrenners te begeleiden en het verkeer te regelen tijdens het evenement. De Tour de Lasalle wordt dit jaar voor de 65e keer verreden en wel van 13 tot en met 16 juni.

Van motorrijders wordt verwacht dat ze een verkeersregelaarsexamen afleggen op de computer, begeleiding is mogelijk. De taak bestaat voornamelijk uit het regelen van het verkeer op de route en begeleiden van de renners tijden de omloop. Met de vierdaagse Tour de Lasalle rijden elk jaar ongeveer 120 wielrenners mee op routes in Den Helder en op Texel.

De motorrijder krijgt een vergoeding voor brandstof en een lunchpakket voor onderweg. Enthousiast? Stuur dan een e-mail aan de coördinator veiligheid: a.krigee@quicknet.nl.

3 REACTIES

  1. De Tour de Lasalle wordt toch altijd eind middag/begin avond verreden? Wat moeten die motorrijders dan met ’n lunchpakketje????

    • Donderdag en vrijdag is t idd savonds maar zaterdag en zondags is t rond t middaguur

    • heeft u wel een een bord boerenkool met worst op de motor meegenomen, opgewarmd en opgegeten onderweg tijdens het begeleiden van een tour-tocht?

Comments are closed.