Twee mannen onwel en aangehouden

13

Den Helder – Twee mannen zijn zondagmiddag omstreeks 13.00 uur aangehouden op de Balgweg (Breezand). De heren waren onwel geworden, maar dat had vermoedelijk te maken met de lading die zij vervoerden en waar ze geen duidelijke verklaring voor hadden.

De politie trof de twee op de ventweg van de N99 aan, buiten kennis. Ambulances en brandweer werden opgeroepen, want vermoedelijk ging het om gevaarlijke stoffen. Even later kwamen zij weer bij, tijdens de behandeling door de ambulance en ze hoefden niet naar het ziekenhuis.

De politie besloot het duo aan te houden. Zij hadden namelijk geen plausibele verklaring voor de hoeveelheid brandstof die zij vervoerden in de aanhanger. Vermoedelijk is dat ook de oorzaak geweest van het onwel worden.

Info en foto’s: Inter Visual Studio / Marcel Barriel

13 REACTIES

 1. Waar is mijn reactie??Duidelijk dus dat hier een pruts krantje z.g. journalistiek bedrijft…….zelfs geen stratenkennis in eigen stad!!!

 2. Doei…..Den Helder Actueel, werkt samen met NHD en die weer met De Telegraaf…….pruts maar verder..zegt mij genoeg!!!!!!

  • Toch wel grappig en ook aandoenlijk. Een lieve toevallige voorbijganger die het even niet zint en dus direct hoog van de toren blaast (welkom!), maar die zelf geen flauw benul heeft hoe het zit. Geeft niks hoor, we houden van iedereen, ook van mensen die prutsen.

  • Omdat ik er een hekel aan heb als mensen op basis van wat halve feiten hun conclusies trekken en die vervolgens als waarheid verder vertellen, een kleine toelichting voor meneer of mevrouw Hansum:
   Onze lokale nieuwsmedia (DHA, LOS, NHD) halen een groot gedeelte van hun nieuws uit persberichten die zij toegestuurd krijgen of van een website afhalen. Dat nieuws, inclusief de mogelijke fouten in een bericht, wordt door de journalist vaak zonder verdere controle gekopieerd en geplakt, zeker als je bron een persbericht van de politie is.
   Dat er op DHA soms hetzelfde staat, incluis foute straatnaam, als op de site van het NHD betekent dus niet dat ze samenwerken, het betekent dat ze het nieuws uit dezelfde bron hebben.

 3. Dus een niet te controleren geval……..ik ben er klaar mee, met dit plaatselijk gepruts!!

  • Inderdaad, veel dingen kan je niet meteen controleren, zeker als je als klein lokaal nieuwsmedium geen kudde vliegende reporters in dienst hebt die elk bericht voor publicatie checken, daarom kunnen eventuele fouten pas op een later tijdstip gecorrigeerd worden. Dat gebeurt overigens bij elk nieuwsmedium, van lokaal tot internationaal. Dat u dat blijkbaar nog nooit op hebt gemerkt, tja, wat moet ik daar nou van zeggen? Kijk in de spiegel alvorens iemand anders een prutser te noemen?

Comments are closed.