Vier voorstellingen tijdens Rondje Kleinkunst

0

Den Helder – Wie er met de paasdagen op uit wil, kan zich melden voor het Rondje Kleinkunst. Traditiegetrouw wordt deze op 1e Paasdag, 21 april, georganiseerd door De vrienden van Den Helder.

Rondje Kleinkunst is een concept, waarbij op vier locaties een kleinkunst-act wordt opgevoerd. De locaties liggen op Willemsoord en in de binnenstad. Wandelend ga je van podium naar podium. Het programma:

Piepschuim: een energieke show op het snijvlak van muziek, cabaret en theater. Muziektheatervoorstelling “Stem van het Volk”, door theatermaker Boy Jonkergouw. Het gaat over online diarree, doorspekt met pittige stukjes fake news. Een stuk over vrijheid van meningsuiting en gekwetst zijn.

Verder het absurdistisch cabaretduo Anne en Lisa, dat met snelle sketches en absurde situaties een ode brengt aan de onvolmaaktheid van de wereld. Niels van der Gulik tenslotte met “In Goed Gezelschap”, een Nederlandstalig liedjesprogramma, enigszins poppie, maar met een theatrale hoek.

De middag begint op 21 april om 13.00. Deelname kost € 20,00,-. Vrienden van Den Helder betalen 10 euro. Kaarten reserveren kan via de website van Vrienden Van Den Helder www.vriendenvandenhelder.nl. Hier is ook uitgebreide informatie over de acts te vinden.