DHA-A leader
DHA-A leader

Voorjaarsexpositie in Windkracht 13 en Kunstuitleen

Den Helder – Galerie Windkracht 13 en de Kunstuitleen openen zondag 24 maart de voorjaarsexpositie. De exposanten zijn Daniek Dijkstra met fotografie en Krin Rinsema met etsen, tekeningen en schilderijen.

Daniek Dijkstra creëert een eigen beeldtaal met haar illusoire en fantasierijke beelden gebaseerd op volksverhalen en barok- en renaissanceportretten. Krin Rinsema woont en werkt op het voormalige eiland Wieringen. Haar etsen, tekeningen en schilderijen tonen voorstellingen waarin de hoofdrol is weggelegd voor de menselijke gestalte in al zijn kwetsbaarheid.

De deuren voor de dubbeltentoonstellingen gaan zondag 24 maart om 14.30 uur open bij de Kunstuitleen op Willemsoord. Om 15.00 uur volgt de officiële opening plaatsvinden bij Windkracht 13 aan de Weststraat 107.

Voor meer info: www.windkracht13.nl en www.kunstuitleen-denhelder.nl.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: