Weer overval op snackbar Middenweg

11

Den Helder – De snackbar aan de Middenweg is zaterdagavond omstreeks half negen overvallen. De dader is ontkomen, de politie heeft een onderzoek ingesteld. Het is nog onduidelijk of er iets buit is gemaakt.

De snackgelegenheid was vorig jaar september ook al doelwit van overvallers. Toen bedreigden twee mannen het personeel en gingen er met buit vandoor.

Info en foto: Inter Visual Studio / Marcel Barriel

11 REACTIES

 1. Tokkie Town, en maar blijven knuffelen met taakstrafjes etc…. we zijn veel te tolerant en lief in dit land, op deze manier zullen we wel hard stijgen in de AD misdaadmeter ….

  • vooral blijven knuffelen Henk, waarom denkt u dat er weer eens geen signalement staat? het hele land gaat naar de klote door jullie GL stemmers, door jullie worden daders de slachtoffers en de slachtoffers de daders, idioten,de Hollanders vieren geen feest die zijn helemaal uitgekleed dankzij linkse klimaat onzin etc, de Nieuwe Nederlanders die vieren feest, die krijgen te veel gratis, haal die kop eens uit het zand en probeer de ogen eens te openen

   • Niet alles op de vluchteling of asielzoekers afschuiven zoals hier wordt verondersteld. De dader is een blanke man , tussen de 16 en 20 jaar , tussen de 1.70 en 1.75 meter Zwarte pet Zwarte jas of vest met rits. ( Bron Politie nieuws NL)

    • dat wordt niet verondersteld, het gedeelte na het vraagteken gaat over de opmerking van Henk Knuffel en niet over de overval

  • De overvallers hebben netjes gewacht tot misdaadmeter uitkwam. Hun overval telt dus niet mee in de cijfers van het AD.
   Maar we hebben wel een of ander waardeloos ding in de Beatrixstraat staan. Die zou bij deze een functie kunnen krijgen. Het in het openbaar ophangen van overvallers. Niet aan de strotjes, maar gewoon aan de armpjes. Ff hele dag hangen dat iedereen kan zien wat voor losers het zijn, daarna lekker laten wegrotten in een gevangenis met alleen water en brood.
   Sterkte voor het personeel van de snackbar Family.

  • vandaag nog op NPO1 dat er nog nooit zo veel verkeershufters waren die ongelukken veroorzaakten met zelfs dood tot gevolg, moet toch niet gekker worden, dit omdat het land veel te lief links is geworden, knuffel hier knuffel daar, en dit zie je overal, alle regionen, ik zeg stoppen met knuffelen, keihard optreden is de enige remedie om dit land weer ietwat leefbaar te krijgen

  • sterkte voor Family,blijft altijd ,dat er geen xtra beveiliging camera geregeld word is wel een uitnodiging voor de boefjes

 2. Is allemaal onkruid dat moet je vernietigen, gelijk neerknallen en opruimen ..

Comments are closed.