DHA-A leader
DHA-A leader

Weer overval op snackbar Middenweg

Den Helder – De snackbar aan de Middenweg is zaterdagavond omstreeks half negen overvallen. De dader is ontkomen, de politie heeft een onderzoek ingesteld. Het is nog onduidelijk of er iets buit is gemaakt.

De snackgelegenheid was vorig jaar september ook al doelwit van overvallers. Toen bedreigden twee mannen het personeel en gingen er met buit vandoor.

Info en foto: Inter Visual Studio / Marcel Barriel

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

11 reacties

 1. RB

  Tokkie Town, en maar blijven knuffelen met taakstrafjes etc…. we zijn veel te tolerant en lief in dit land, op deze manier zullen we wel hard stijgen in de AD misdaadmeter ….

  1. Andrea

   De overvallers hebben netjes gewacht tot misdaadmeter uitkwam. Hun overval telt dus niet mee in de cijfers van het AD.
   Maar we hebben wel een of ander waardeloos ding in de Beatrixstraat staan. Die zou bij deze een functie kunnen krijgen. Het in het openbaar ophangen van overvallers. Niet aan de strotjes, maar gewoon aan de armpjes. Ff hele dag hangen dat iedereen kan zien wat voor losers het zijn, daarna lekker laten wegrotten in een gevangenis met alleen water en brood.
   Sterkte voor het personeel van de snackbar Family.

  2. rc licht

   sterkte voor Family,blijft altijd ,dat er geen xtra beveiliging camera geregeld word is wel een uitnodiging voor de boefjes

 2. Peter

  Is allemaal onkruid dat moet je vernietigen, gelijk neerknallen en opruimen ..

Reageren is niet meer mogelijk.