Aanrijding op N250

0

Den Helder – Een 22-jarige man had zaterdagnacht zijn voertuig niet onder controle op de N250. Als gevolg daarvan kwam hij op de andere weghelft terecht en kwam daar in aanraking met een tegenligger. Een ambulance kwam ter plaatse, maar de man hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De aanrijding wordt middels de verzekeringen afgehandeld, zo meldt de politie.

Op een ander moment in de afgelopen week werd een 46-jarige man door de politie aangehouden voor een alcoholcontrole. Hij blies een A-indicatie en op het bureau blies hij 210 ug/l, waar 220 is toegestaan. De man had dus geluk en werd heengezonden. De agenten hebben hem weer naar zijn auto gebracht.

Een 35-jarige man reed met 60 kilometer per uur op diens snorfiets. Hij kreeg proces-verbaal en op de snorfiets is een WOK-melding opgemaakt. De man had geluk dat de agenten door omstandigheden ‘vergeten’ waren zijn rijbewijs in te vorderen. Dit omdat hij met meer dan 30 kilometer per uur te hard op een snorfiets reed.