Activiteiten in de binnenstad

1

Den Helder – De Helderse binnenstad pakt feestelijk uit in de laatste week van april. Tweede Paasdag zijn de winkels open, donderdag 25 april kun worden meegedaan aan het spel Kraak de Kluis en zondag 28 april volgt dan nog de Willems After Party.

Maandag 22 april Tweede Paasdag
Een uitgelezen kans om je garderobe aan te vullen met vrolijke voorjaarstinten. De mode- , schoenen- en sportzaken hebben een uitgelezen collectie samengesteld. Maar vergeet in deze voorjaarstijd ook niet je huis en tuin aan te kleden. Daarnaast hebben de restaurants, groot en klein, een heerlijke lunch of diner op hun menukaart staan. De terrasstoelen staan buiten, gijp je kans om te genieten van onze vernieuwde binnenstad.

De winkels zijn op Tweede Paasdag open van 12.00 tot 17.00 uur. Vanaf 13.00 uur komt de paashaas gratis paaseieren uitdelen. Ook kunnen kinderen gratis geschminkt worden als paashaas, lammetje, kuikentje of paasei.

Donderdag 25 april, Kraak de Kluis
De winkels in de binnenstad zopen tot 22.00 uur. Kopende klanten kunnen die dag met hun kassabon vanaf 17.00 uur op diverse locaties meedoen aan het spel Kraak de Kluis. Hierbij maak je kans om een leuke prijs te winnen. De prijzen in de kluis worden gesponsord door de Helderse binnenstadwinkeliers.

Vanaf 18.30 uur treden in de Beatrixstraat meerdere Nederlandstalige artiesten op, onder wie Mick Harren, Bob van Veen en Vester Weert. Naast al dit vertier diverse dance-acts door de hele binnenstad, verzorgd door House of Dance en Rik Niks.

Zondag 28 april, After Party
Op deze zondag na Koningsdag viert de binnenstad Willems After Party met diverse kramen door de gehele binnenstad Winkels open van 12.00 tot 17.00 uur. Voor de kinderen is er ook weer genoeg vertier waaronder een spellenparcours van oud-Hollandse spellen waaronder bibberspel, knikkerbiljart, clown ringwerpen en rolsjoelen. Bij alle spellen kun je een stempelkaart meenemen en als je alle spellen hebt laten stempelen kun je de kaart inleveren bij Wim Laan IJssalon in de Keizerstraat of bij Avanti in de Spoorstraat.

Om 16.00 uur volgt ij Black & Blue in de Keizerstraat de prijsuitreiking. Zorg dat je er bij staat, anders gaat je prijs naar een ander toe. De koninklijke familie is er ook bij op de afterparty. Het komische duo Vriesman en Straalman maakt er in de binnenstad weer een dolle oranjeboel van.

1 REACTIE

  1. Lol, wat een leuke spelfout .. freudiaans misschien? De winkels in de binnenstad zopen tot 22.00 uur.

Comments are closed.