Afvalinzameling rond feestdagen

3

Den Helder – HVC haalt ook rond de feestdagen het huishoudelijk afval op. Wat kan wijzigen is de dag waarop dit gebeurt. Op tweede paasdag (22 april), Hemelvaartsdag (30 mei) en tweede pinksterdag (10juni) wordt de afvalbak niet geleegd.

Kijk in de HVC afval-app of in de afvalkalender via hvcgroep.nl wanneer de inhaaldag voor elke wijk is. Op deze dagen én op Koningsdag (27 april) is ook het afvalbrengstation aan de Schootenweg gesloten.

3 REACTIES

  1. Hadden we dit niet zelf kunnen bedenken?
    Waarom geeft de HVC niet gewoon een overzicht met de nieuwe ophaal dagen….

    • dat geven ze toch gewoon, op de site van HVC type de postcode en huisnummer in en voilà alle (nieuwe) ophaaldagen op een rijtje, als meer mensen even die moeite zouden nemen hangen er ook geen plastic zakken een week te vroeg aan de lantarenpalen….

  2. nog een goed Tokkie Town voorbeeld, overal hangen al dagen de plastic afval zakken aan de lantaarn palen en worden pas later deze week opgehaald, meeuwen die de zakken openscheuren en het is één groot droevige bende in sommige straten, dan kun je niet bij je volle verstand zijn als je de klerezooi al veel te vroeg aanbied……

Comments are closed.